"; echo "\n\r"; ?>

Software pentru managementul procesului de deshidratare

Limbaj programare: C#

"; echo "\n\r"; ?>

Sumar

Procesul de deshidratare implica multe cunostinte teoretice si practice care pentru a putea fi aplicate rapid si eficient trebuiesc inglobate intr-un software care usureaza munca si produce un rezultat rapid. Un procesator de fructe si legume este interesat de productivitatea pe care o poate obtine cu utilajele sale, dar acest lucru poate fi dificil de calculat datorita multitudinii de forme si dimensiuni in care fructele si legumele pot fi deshidratate. Software-ul prezentat este pe cat de simplu, atat de util. Acest software foloseste formule matematice obtinute pe cale analitica cat si cateva formule din termotehnica.

Utilitate

Programul se utilizeaza pentru calculul masei de produse raportata la suprafata in functie de modul de feliere si al formei produsului, pentru calculul procentului de deshidratare in functie de masele introduse, temperatura produsului in functie de temperatura aerului si a umiditatii relative samd.

Mod de livrare

Produsul software se poate livra ca program executabil (*.exe). Necesita .NET 3.5 minim.

 

Interfata grafica si modul de utilizare

Interfata grafica este impartita in doua sectiuni: date de intrare si rezultate. Butonul "Calculeaza" amplasat pe mijlocul ferestrei ofera o impartire distincta a celor doua campuri. In partea de sus calculul se selecteaza prin navigarea intre "tab"-uri. Dupa introducerea datelor se apasa butonul pentru procesarea acestora. Cateva dintre tab-uri nu au corespondent in partea de jos a ferestrei, ci in aceeasi fereastra unde sunt introduse datele (de exemplu Procentul de deshidratare, Masa produselor deshidratate si Temperatura produselor), cum se poate observa in imagine.